Die young

Helgen har varit toppen! Bästa på länge med dom finaste vännerna. Nu så ligger jag i sängen och kollar på tv men ska snart ut och springa sen blir det gymmet!



It's all i need

Godmorgon.. Skulle stigit upp vid 8 Ingentingen men orkade inte så nu får jag väl stressa lite, ska ut och springa osånt nu sen ska jag duscha och packa lite, och självklart titta på andra avenyn innan jag åker!


One day

Skolan idag var bara seg, åkte till Ebba efter skolan och jag köpte ny piercing sen så träffade vi lite folk. Ska stiga upp vid 8 imorgon för att hinna träna och duscha innan jag ska iväg, berättar mer imon!


<3


17 - en tokig bild


Beauty and a beat

Kom hem från skolan för någon timme sen, men ska snart till gymmet och ikväll så lär jag bara plugga hela kvällen eftersom vi har prov imon...


16 - en bild som du alltid skrattar åt

Har massor utav bilder på datorn och sånt också!
Men den här bilden har jag nog aldrig kollat på utan att skratta


Trolltider

Godmorgon..vaknade runt 5 för att jag drömde en äcklig mardröm.. Hatar verkligen att drömma mardrömmar. Nu kollar jag på trolltider iallafall haha, lär inte somna om så ska väl kolla på det här ett tag till!


Händerna mot himlen

Skolan idag var chill som vanligt, nu sitter jag och kollar på madicken med mamma, bästa! Ska snart ut och springa sen äta och duscha!


15 - en person som alltid gör dej glad

Sigge!


Bästa filmen jag sätt

Rekomenderas verkligen!


Gotta be you.

Har varit i Kalmar på gymnasiemässa idag, det var faktiskt rätt kul! Aja runt 5 tiden åkte vi till kusinerna och där har vi ätit middag och sånt och nu har vi precis kommit hem och kollar på film!


Kärlek


She wolf

Skolan idag var seg..men endån var det rätt kul. Efter skolan träffade jag Jonna och vi gick och fikade,mysigt! Har nyss varit ute och sprungit nu ska jag duscha :*


Wild ones

Helgen har varit toppen, har bara umgåtts med mina fina vänner och haft hur kul som helst! Nu ska jag sova och taggar inför skolan imon!


Viktig sak!

Ebba är bäst
/ becca


14 - en bild som gör dej glad


Vart jag än går

Sprungit 7,5 km i skolan idag, härligt asså!
Nu sitter jag hos ebbut och vi ska snart äta sen ska jag träna. Och ikväll ska jag bara plugga.


13 - En bild från i somras

sofia och jag i Danmark

RSS 2.0